BLOG

EEN NIEUW PAND, LOGO EN EEN NIEUWE NAAM

Al lang dromen we erover. Een nieuw pand waar we meer ruimte tot onze beschikking hebben. Een pand op een industrieterrein. Vanaf de overname van BRAM Glas in 2004 is er elk jaar een groei gerealiseerd. Van een bedrijf wat zich bijna voor 100% richtte op Glas in lood, is BRAM Glas ontwikkeld naar een zeer compleet glasbedrijf.

De droom is uitgekomen. Wij verhuizen medio mei 2013 naar onze nieuwe lokatie aan de Zuiddijk 26 in Helmond. Daar hebben wij een volledig ingerichte hal van 1200 m2 tot onze beschikking. Deze nieuwe start heeft ons aan het denken gezet. Ons bedrijf is niet meer het bedrijf wat zich enkel bezighoudt met glas in lood. We leveren en bewerken al het glas wat u wenst. Interieurglas leveren wij meer en meer, maar we leveren ook die ene spiegel. Wij produceren uw glazen deuren maar verzorgen ook de scharnieren en grepen. Ook voor isolatieglas, Duco roosters en andere handelsartikelen zoals kit en band bent u bij ons aan het goede adres. Ons bedrijf is gegroeid in alle opzichten.

BRAM Glas dekt de lading niet meer. Het is tijd voor een nieuwe naam en een nieuw logo. Een frisse wind! We zijn er trots op u deze nieuwe naam te presenteren. Evers & Evers b.v., handelend onder Evers & Evers glas en Evers & Evers interieurglas. We werken vanaf vandaag ook met 2 verschillende websites. Eén speciaal voor het interieurglas, één voor de glashandel. De website van onze glashandel is: www.everseneversglas.nl

Geen zorgen. Een groot aantal veranderingen. Onze kwaliteit en service verandert niet. Evenals onze passie, die is onverminderd groot! Loopt u eens bij ons binnen. We laten u met trots ons nieuwe onderkomen zien.

Marcel en Suzanne Evers