BLOG

VERHUI-ZEN….

Vijf weken geleden zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand. Eén van de meest stressvolle ervaringen in je leven, dat wordt gezegd. Stress hebben we wel wat gehad. Maar positiviteit voert bij ons de boventoon. Ons nieuwe pand zorgt voor meer mogelijkheden en groei. We hebben op de vloer meer ruimte om ons werk te doen. Het is dus niet verhuizen maar verhui-ZEN geworden.

Concreet heeft het ook gevolgen voor u als klant. Wij hebben nu een hogere productiviteit, waardoor wij u sneller van dienst kunnen zijn. Onze grotere en bredere voorraad laat u nooit met lege handen staan. Al onze machines hebben groot onderhoud gehad en lopen weer als een zonnetje.

Stiekem verhuizen we nog steeds. We hebben het zo druk met ons “gewone” werk, dat de puntjes op de i op zich laten wachten. Een geluk bij een ongeluk. Toch willen we het verhuisproject binnen enkele weken afronden omdat we u graag op korte termijn willen uitnodigen ons nieuwe pand te komen bewonderen.

Onze nieuwe naam lijkt volledig ingeburgerd. De nieuwe website wordt druk bezocht. De afgelopen maanden hebben we een mooi aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen. Nieuwe projecten zijn afgerond. Een mooie nieuwe wellness omgeving, 15 woningen voorzien van isolatieglas, een gigantische glazen balustrade. Al met al drukke weken met een mooi resultaat.

Het weer wordt beter, de vakantie lonkt. Wij sluiten een weekje later dan de bouwvak Zuid. Week 30, 31 en 32 zijn wij gesloten, van 19 juli tot en met 9 augustus. De 5 weken die nog resten gaan wij volledig benutten.

Op voorhand wensen wij u alvast een fijne vakantie, aan de Costa del Sol, Algarve, op een Grieks eiland of gewoon lekker thuis. Wij zien u daarna graag weer veilig terug op 12 augustus.

Marcel & Suzanne Evers