Wat bespaar je door enkel glas te vervangen door dubbel glas?

De gasprijzen gaan door het dak. Jij overweegt om jouw enkel glas te vervangen door dubbel glas. Natuurlijk bespaar je hier geld mee. Vergeet echter niet dat het vervangen van enkel glas door dubbel glas zorgt voor het verhogen van het wooncomfort. Je zit er dan letterlijk warmpjes bij.

Voorheen werd er alleen maar enkel glas geplaatst. Dit glas heeft echter een zeer matige isolerende werking. Met de huidige gasprijzen loont het nog meer om je enkel glas te vervangen door dubbel glas,. Natuurlijk kan dit HR++ zijn. Er zijn echter ook andere mogelijkheden.

Bezit jij een monument? Je mag dan niets wijzigen aan je bestaande kozijnen. Natuurlijk zoek je nu ook naar mogelijkheden om kosten te besparen en te kunnen genieten van comfort. Daarvoor werken wij met FINEO. Middels dit extreem dunne vacuümglas kan je enkel glas vervangen zonder dat je je kozijnen aan hoeft te passen. Wil je je enkel glas vervangen door FINEO vacuümglas? Dan kunnen wij je helpen.

Is je enkel glas vervangen door dubbel HR++ glas? Dan bespaar je aanzienlijk op je energiekosten. Betaal jij voor jouw gas nog ongeveer € 0,65 per m3 en woon je in een gemiddelde woning met 20 m2 glas? Dan kun je al snel € 250,- per jaar besparen. Zoals je weet zijn de gasprijzen op het moment een veelvoud van de genoemde € 0,65 per m3. De prijs is eind 2022 vervijfvoudigd. Dit betekent dat het vervangen van jouw enkel glas door dubbel glas al gauw € 1500,- per jaar kan besparen.

Er zijn daarnaast subsidies waarop je aanspraak kan doen. Heb je de beslissing genomen om jouw enkel glas te vervangen door dubbel glas? Dan helpen wij je graag door een offerte voor je te maken.

Na akkoord komen wij het glas vakkundig bij je plaatsen en nemen wij het oude glas weer netjes mee. Het enige wat jou nog rest is het schilderen van de kozijnen.

Heb je vragen over het vervangen van jouw enkel glas door dubbel glas?  Overleg met ons, wij staan voor je klaar en adviseren je graag.

Meer actuele berichten

Bouw en Infra Inclusief Award: initiatieven van Evers & Evers Glas en ERA Contour winnen
Bouw en Infra Inclusief Award: initiatieven van Evers & Evers...

Op 11 april zijn de winnaars van de allereerste Bouw en Infra Inclusief Award bekendgemaakt in The Colour Kitchen in [...]

Lees meer
Evers & Evers glas finalist voor de bouw en infra inclusief award
Evers & Evers glas finalist voor de bouw en infra...

Wij zijn zo trots! https://www.youtube.com/watch?v=D0UsKrFIJhY Evers & Evers glas is finalist voor de bouw en infra inclusief award. En in [...]

Lees meer
“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”
“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”

Volgens Suzanne verdient iedereen een werkplek. "Hoe lang of kort je gebruiksaanwijzing ook is." Daarom besloot ze voor Evers & [...]

Lees meer
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?

Condens kan op de binnen- als de buitenkant van het raam optreden, afhankelijk van de verschillende omstandigheden. Hieronder volgen de [...]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
FINEO glas