Wat bespaar je door enkel glas te vervangen door dubbel glas?

De gasprijzen gaan door het dak. Jij overweegt om jouw enkel glas te vervangen door dubbel glas. Natuurlijk bespaar je hier geld mee. Vergeet echter niet dat het vervangen van enkel glas door dubbel glas zorgt voor het verhogen van het wooncomfort. Je zit er dan letterlijk warmpjes bij.

Voorheen werd er alleen maar enkel glas geplaatst. Dit glas heeft echter een zeer matige isolerende werking. Met de huidige gasprijzen loont het nog meer om je enkel glas te vervangen door dubbel glas,. Natuurlijk kan dit HR++ zijn. Er zijn echter ook andere mogelijkheden.

Bezit jij een monument? Je mag dan niets wijzigen aan je bestaande kozijnen. Natuurlijk zoek je nu ook naar mogelijkheden om kosten te besparen en te kunnen genieten van comfort. Daarvoor werken wij met FINEO. Middels dit extreem dunne vacuümglas kan je enkel glas vervangen zonder dat je je kozijnen aan hoeft te passen. Wil je je enkel glas vervangen door FINEO vacuümglas? Dan kunnen wij je helpen.

Is je enkel glas vervangen door dubbel HR++ glas? Dan bespaar je aanzienlijk op je energiekosten. Betaal jij voor jouw gas nog ongeveer € 0,65 per m3 en woon je in een gemiddelde woning met 20 m2 glas? Dan kun je al snel € 250,- per jaar besparen. Zoals je weet zijn de gasprijzen op het moment een veelvoud van de genoemde € 0,65 per m3. De prijs is eind 2022 vervijfvoudigd. Dit betekent dat het vervangen van jouw enkel glas door dubbel glas al gauw € 1500,- per jaar kan besparen.

Er zijn daarnaast subsidies waarop je aanspraak kan doen. Heb je de beslissing genomen om jouw enkel glas te vervangen door dubbel glas? Dan helpen wij je graag door een offerte voor je te maken.

Na akkoord komen wij het glas vakkundig bij je plaatsen en nemen wij het oude glas weer netjes mee. Het enige wat jou nog rest is het schilderen van de kozijnen.

Heb je vragen over het vervangen van jouw enkel glas door dubbel glas?  Overleg met ons, wij staan voor je klaar en adviseren je graag.

Meer actuele berichten

“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”
“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”

Volgens Suzanne verdient iedereen een werkplek. "Hoe lang of kort je gebruiksaanwijzing ook is." Daarom besloot ze voor Evers & [...]

Lees meer
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?

Condens kan op de binnen- als de buitenkant van het raam optreden, afhankelijk van de verschillende omstandigheden. Hieronder volgen de [...]

Lees meer
Al het moois ontstaat tussen glas en gerinkel
Al het moois ontstaat tussen glas en gerinkel

Evers & Evers Glas: er is geen houden meer aan ‘Ik ben geen verkoper die mensen iets door de strot [...]

Lees meer
Evers & Evers Glas breidt uit!
Evers & Evers Glas breidt uit!

Door het aankopen van het pand van de buren verdubbelen wij onze bedrijfsoppervlakte. Benieuwd naar onze beweegredenen? Glas in Beeld [...]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews