Waarom is een ventilatierooster in je raam verstandig?

Onze woningen worden met de jaren beter geïsoleerd. Dat heeft enorm veel voordelen. Helaas betekent dit ook dat de ruimtes minder goed worden geventileerd. Het resultaat hiervan is een hoge luchtvochtigheid. Ook zorgt een slechte ventilatie voor een minder schone lucht. Dit is zorgelijk, want een schone lucht is erg belangrijk voor de gezondheid.

Dit probleem ga je tegen door een ventilatierooster in je raam te plaatsen. Door de plaatsing van ventilatieroosters wordt de luchtstroom op een natuurlijke manier aangevoerd. Dit gebeurt met een handmatige klep of een zelfregelende klep. Waait het harder? Het zelfregelende ventilatierooster werkt mechanisch en zorgt dat het volume hetzelfde blijft bij toenemende wind. Hierdoor ervaar je meer comfort.

Wil jij je ook richten op een betere isolatie en ventilatie? Evers & Evers Glas draagt hierin bij. Wanneer wij nieuw glas bij je plaatsen, houden wij rekening met het ventilatierooster in je raam. Door het ventilatierooster in het glas toe te passen, verbetert de luchtkwaliteit direct en is deze beter te verwarmen.

De mogelijkheden bij Evers & Evers Glas

Evers & Evers Glas plaatst ventilatieroosters in diverse kleuren en types. Zo hebben wij een geluiddempend ventilatierooster, een brandwerend ventilatierooster en roosters met ingebouwde screens voor in je raam. De ventilatieroosters kunnen bovendien op verschillende manieren worden geplaatst. Of het nu om plaatsing in glas, (complete) kalfplaatsing of plaatsing in het kozijn gaat, wij hebben het geschikte ventilatierooster voor elke situatie. Tot slot hebben de ventilatieroosters in glas geen inbreuk op de veiligheid én laten de ventilatieroosters geen insecten binnen. Zonder dat je je raam openzet, is er sprake van ventilatie. Een groot voordeel!

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over een ventilatierooster in je raam. Stel ze gerust. We staan voor je klaar met maatwerkadvies. Heb je ideeën die je graag uitgevoerd zou willen hebben? Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden met je door.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Geen probleem. Neem dan vrijblijvend contact met ons. Wij helpen je graag.

Neem contact op

Actuele berichten

“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”
“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”

Volgens Suzanne verdient iedereen een werkplek. "Hoe lang of kort je gebruiksaanwijzing ook is." Daarom besloot ze voor Evers & [...]

Lees meer
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?

Condens kan op de binnen- als de buitenkant van het raam optreden, afhankelijk van de verschillende omstandigheden. Hieronder volgen de [...]

Lees meer
Al het moois ontstaat tussen glas en gerinkel
Al het moois ontstaat tussen glas en gerinkel

Evers & Evers Glas: er is geen houden meer aan ‘Ik ben geen verkoper die mensen iets door de strot [...]

Lees meer
Wat bespaar je door enkel glas te vervangen door dubbel glas?
Wat bespaar je door enkel glas te vervangen door dubbel...

De gasprijzen gaan door het dak. Jij overweegt om jouw enkel glas te vervangen door dubbel glas. Natuurlijk bespaar je [...]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews