Wat zijn de gemiddelde glas in lood prijzen?

Wat is de gemiddelde prijs voor glas in lood? Dat is erg moeilijk om aan te geven. Elk glas in lood paneel wordt van ander glas gemaakt. Wanneer er gewerkt wordt met antiek glas, is de prijs voor het glas in lood hoger dan wanneer er gekozen wordt voor eenvoudig vensterglas.

De soort glas die wordt gebruikt voor het glas in lood is dus bepalend voor de prijs. Ook de kleuren van het glas hebben invloed op de prijs van het glas in lood.

Qua patroon zijn er veel variaties. Betreft het glas in lood in een “rechte verdeling”? Dit is de goedkoopste variant. Het is mogelijk om alle motieven samen te stellen. Kies je voor een ingewikkeld motief? Dan is de prijs van het glas in lood veel hoger.

Wil je je bestaande glas in lood laten inbouwen in de spouw van het isolatieglas? Dit is mogelijk. We ontloden het bestaande glas in lood, maken het kleiner en plaatsen het tussen isolatieglas.

Het inbouwen van het glas in lood in isolatieglas is niet erg kostbaar. Het ontloden, verkleinen en opnieuw verloden van een glas in lood paneel is duurder.

Omdat er veel variabelen zijn, is het moeilijk om een standaard bedrag per m2 aan te geven.

Wij maken jouw offerte op maat. Je weet dan op korte termijn wat de prijs voor jouw glas in lood is.

Heb je vragen over onze glas in lood prijzen? Bel ons en wij overleggen graag samen wat je wensen zijn. Wil je je glas in lood bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Geef dan duidelijk je gegevens aan ons door. Hebben wij dan nog vragen, dan nemen wij snel contact met je op. We helpen je graag!

Is je vraag nog niet beantwoord?

Geen probleem. Neem dan vrijblijvend contact met ons. Wij helpen je graag.

Neem contact op

Actuele berichten

Wat bespaar je door enkel glas te vervangen door dubbel glas?
Wat bespaar je door enkel glas te vervangen door dubbel...

De gasprijzen gaan door het dak. Jij overweegt om jouw enkel glas te vervangen door dubbel glas. Natuurlijk bespaar je [...]

Lees meer
Evers & Evers Glas breidt uit!
Evers & Evers Glas breidt uit!

Door het aankopen van het pand van de buren verdubbelen wij onze bedrijfsoppervlakte. Benieuwd naar onze beweegredenen? Glas in Beeld [...]

Lees meer
***VACATURES***
***VACATURES***

Evers & Evers glas blijft groeien. Daarom zoeken wij wederom uitbreiding van ons team. Wil jij lid worden van #TEAMEVERS [...]

Lees meer
10 Jaar Suzanne Evers bij Evers & Evers
10 Jaar Suzanne Evers bij Evers & Evers

Bijna 10 jaar getrouwd. 10 jaar Suzanne Evers. 10 jaar Suzanne Evers bij Evers & Evers. 10 jaar geleden diende [...]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews