Wat zijn de gemiddelde glas in lood prijzen?

Wat is de gemiddelde prijs voor glas in lood? Dat is erg moeilijk om aan te geven. Elk glas in lood paneel wordt van ander glas gemaakt. Wanneer er gewerkt wordt met antiek glas, is de prijs voor het glas in lood hoger dan wanneer er gekozen wordt voor eenvoudig vensterglas.

De soort glas die wordt gebruikt voor het glas in lood is dus bepalend voor de prijs. Ook de kleuren van het glas hebben invloed op de prijs van het glas in lood.

Qua patroon zijn er veel variaties. Betreft het glas in lood in een “rechte verdeling”? Dit is de goedkoopste variant. Het is mogelijk om alle motieven samen te stellen. Kies je voor een ingewikkeld motief? Dan is de prijs van het glas in lood veel hoger.

Wil je je bestaande glas in lood laten inbouwen in de spouw van het isolatieglas? Dit is mogelijk. We ontloden het bestaande glas in lood, maken het kleiner en plaatsen het tussen isolatieglas.

Het inbouwen van het glas in lood in isolatieglas is niet erg kostbaar. Het ontloden, verkleinen en opnieuw verloden van een glas in lood paneel is duurder.

Omdat er veel variabelen zijn, is het moeilijk om een standaard bedrag per m2 aan te geven.

Wij maken jouw offerte op maat. Je weet dan op korte termijn wat de prijs voor jouw glas in lood is.

Heb je vragen over onze glas in lood prijzen? Bel ons en wij overleggen graag samen wat je wensen zijn. Wil je je glas in lood bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Geef dan duidelijk je gegevens aan ons door. Hebben wij dan nog vragen, dan nemen wij snel contact met je op. We helpen je graag!

Is je vraag nog niet beantwoord?

Geen probleem. Neem dan vrijblijvend contact met ons. Wij helpen je graag.

Neem contact op

Actuele berichten

Bouw en Infra Inclusief Award: initiatieven van Evers & Evers Glas en ERA Contour winnen
Bouw en Infra Inclusief Award: initiatieven van Evers & Evers...

Op 11 april zijn de winnaars van de allereerste Bouw en Infra Inclusief Award bekendgemaakt in The Colour Kitchen in [...]

Lees meer
Evers & Evers glas finalist voor de bouw en infra inclusief award
Evers & Evers glas finalist voor de bouw en infra...

Wij zijn zo trots! https://www.youtube.com/watch?v=D0UsKrFIJhY Evers & Evers glas is finalist voor de bouw en infra inclusief award. En in [...]

Lees meer
“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”
“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”

Volgens Suzanne verdient iedereen een werkplek. "Hoe lang of kort je gebruiksaanwijzing ook is." Daarom besloot ze voor Evers & [...]

Lees meer
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?

Condens kan op de binnen- als de buitenkant van het raam optreden, afhankelijk van de verschillende omstandigheden. Hieronder volgen de [...]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
FINEO glas