Wat zijn de gemiddelde glas in lood prijzen?

Wat is de gemiddelde prijs voor glas in lood? Dat is erg moeilijk om aan te geven. Elk glas in lood paneel wordt van ander glas gemaakt. Wanneer er gewerkt wordt met antiek glas, is de prijs voor het glas in lood hoger dan wanneer er gekozen wordt voor eenvoudig vensterglas.

De soort glas die wordt gebruikt voor het glas in lood is dus bepalend voor de prijs. Ook de kleuren van het glas hebben invloed op de prijs van het glas in lood.

Qua patroon zijn er veel variaties. Betreft het glas in lood in een “rechte verdeling”? Dit is de goedkoopste variant. Het is mogelijk om alle motieven samen te stellen. Kies je voor een ingewikkeld motief? Dan is de prijs van het glas in lood veel hoger.

Wil je je bestaande glas in lood laten inbouwen in de spouw van het isolatieglas? Dit is mogelijk. We ontloden het bestaande glas in lood, maken het kleiner en plaatsen het tussen isolatieglas.

Het inbouwen van het glas in lood in isolatieglas is niet erg kostbaar. Het ontloden, verkleinen en opnieuw verloden van een glas in lood paneel is duurder.

Omdat er veel variabelen zijn, is het moeilijk om een standaard bedrag per m2 aan te geven.

Wij maken jouw offerte op maat. Je weet dan op korte termijn wat de prijs voor jouw glas in lood is.

Heb je vragen over onze glas in lood prijzen? Bel ons en wij overleggen graag samen wat je wensen zijn. Wil je je glas in lood bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Geef dan duidelijk je gegevens aan ons door. Hebben wij dan nog vragen, dan nemen wij snel contact met je op. We helpen je graag!

Actueel

Evers & Evers Glas breidt uit!
Evers & Evers Glas breidt uit!

Door het aankopen van het pand van de buren verdubbelen wij onze bedrijfsoppervlakte. Benieuwd naar onze beweegredenen? Glas in Beeld [...]

Lees meer
***VACATURES***
***VACATURES***

Evers & Evers glas blijft groeien. Daarom zoeken wij wederom uitbreiding van ons team. Wil jij lid worden van #TEAMEVERS [...]

Lees meer
10 Jaar Suzanne Evers bij Evers & Evers
10 Jaar Suzanne Evers bij Evers & Evers

Bijna 10 jaar getrouwd. 10 jaar Suzanne Evers. 10 jaar Suzanne Evers bij Evers & Evers. 10 jaar geleden diende [...]

Lees meer
Evers & Evers versterkt samenwerking met Cover
Evers & Evers versterkt samenwerking met Cover

Met een driedaags bezoek aan Finland hebben wij de samenwerking met Cover versterkt. Cover is dé producent van draai- en [...]

Lees meer
Lees al het nieuws

Veelgestelde vragen

Standaardglas heeft als eigenschap dat je jezelf er lelijk aan kunt verwonden. Als dit glas kapotgaat, ontstaan er zeer gevaarlijke grote scherven. Om dit te voorkomen, is er veiligheidsglas ontwikkeld. Dit wordt ook wel letselwerende beglazing genoemd. De eigenschappen waar veiligheidsglas aan moet voldoen, zijn vastgelegd in de NEN 3569-norm.


Lees meer

Dubbelglas komt voor in vele varianten. Eén daarvan is zonwerend of warmtewerend glas. Zonwerend glas is voorzien van een zonwerende coating. Dankzij deze coating blijft de warmte in de zomer beter buiten. In de winter houdt de coating de warmte juist binnen in huis.


Lees meer

Onze woningen worden met de jaren beter geïsoleerd. Dat heeft enorm veel voordelen. Helaas betekent dit ook dat de ruimtes minder goed worden geventileerd. Het resultaat hiervan is een hoge luchtvochtigheid. Ook zorgt een slechte ventilatie voor een minder schone lucht. Dit is zorgelijk, want een schone lucht is erg belangrijk voor de gezondheid. Dit probleem ga je tegen door een ventilatierooster in je raam te plaatsen.


Lees meer

Glas zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect in jouw huis. Elke glassoort heeft zijn eigen isolerende waarde. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk licht in ons huis. We willen de kou echter ook graag buiten huis houden. Daarom is het glas de laatste tientallen jaren sterk doorontwikkeld, waardoor de isolatiewaarde steeds hoger werd en het woongenot werd vergroot.


Lees meer

Glas in lood ramen brengen ook nadelen met zich mee. De isolatiewaarde ervan is niet te vergelijken met het HR++ en HR+++ glas van tegenwoordig. Glas in lood isoleert nog minder dan gewoon enkel glas, dat ligt aan de loodstrips die ertussen zijn gezet. Ons wordt vaak de vraag gesteld of we bestaand glas in lood kunnen isoleren. En daarvoor bieden we bij Evers & Evers inderdaad de juiste oplossingen.


Lees meer
Lees al onze FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews