Wat zijn de kosten van dubbel glas plaatsen in bestaande ramen?

Het is moeilijk om aan te geven wat de kosten zijn van het plaatsen van dubbel glas in bestaande (houten) ramen/kozijnen. Zit er al ander dubbel glas in en wil je dat vernieuwd hebben? Of zit er op het moment enkel glas gemonteerd in je bestaande (houten) kozijnen? Dan moeten er mogelijk aanpassingen aan het bestaande kozijn worden gedaan om het nieuwe isolatieglas er in te laten passen.

Wil jij dubbel glas plaatsen in bestaande houten ramen/kozijnen? Dit is mogelijk. Om een goede indruk te krijgen ontvangen we graag wat foto’s van de bestaande situatie. Weet je de maten bij benadering? Dan kunnen wij snel een indicatieve offerte voor je maken. Ook is de plaatsing en locatie van de isolatieruiten van belang om de goede samenstelling te kunnen adviseren. Op deze manier krijg je een goed beeld van de kosten.

Uiteraard komen wij naar je toe om je bestaande ramen in te meten. Maak je dus geen zorgen over de maatvoering als je dubbel glas in bestaande ramen/kozijnen wil vervangen.

Meten wij glas in voor in een kozijn? Dan houden wij rekening met een glasaftrek. Het inmeten van glas voor een kozijn moet secuur gebeuren. Wordt er niet correct gemeten en gemonteerd, dan kan er schade ontstaan aan het dubbel glas. Dit leidt eventueel tot een lekke ruit. Dat is jammer.

Wil je graag zelf het glas in je kozijn opmeten? Meet dan de maat van de ruit die je van binnenuit ziet, tussen het kozijn in. Wij noemen dit de dagmaat.

Heb je vragen over het inmeten van glas?  Overleg met ons, we staan klaar om je te helpen.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Geen probleem. Neem dan vrijblijvend contact met ons. Wij helpen je graag.

Neem contact op

Actuele berichten

“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”
“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”

Volgens Suzanne verdient iedereen een werkplek. "Hoe lang of kort je gebruiksaanwijzing ook is." Daarom besloot ze voor Evers & [...]

Lees meer
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?

Condens kan op de binnen- als de buitenkant van het raam optreden, afhankelijk van de verschillende omstandigheden. Hieronder volgen de [...]

Lees meer
Al het moois ontstaat tussen glas en gerinkel
Al het moois ontstaat tussen glas en gerinkel

Evers & Evers Glas: er is geen houden meer aan ‘Ik ben geen verkoper die mensen iets door de strot [...]

Lees meer
Wat bespaar je door enkel glas te vervangen door dubbel glas?
Wat bespaar je door enkel glas te vervangen door dubbel...

De gasprijzen gaan door het dak. Jij overweegt om jouw enkel glas te vervangen door dubbel glas. Natuurlijk bespaar je [...]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews