Wat zijn de kosten van dubbelglas?

Als je je keuze hebt gemaakt voor dubbelglas, dan wil je natuurlijk ook weten wat het kost. De prijs van dubbelglas varieert enorm. Natuurlijk hangt het af van het soort dubbelglas waarvoor je gekozen hebt.

De gemiddelde prijs van dubbelglas ligt ongeveer tussen de € 50,- en € 200,- per m2. Wordt de isolatiewaarde hoger, dan wordt de prijs van het dubbelglas ook hoger. Zo is HR+ glas goedkoper dan HR++ glas. Het extra dunne FINEO-glas, met een U-waarde gelijk aan tripleglas (3 lagen glas met tweemaal een spouw), is echter duurder dan deze oplossing. Dit glas is alleen zo dun, dat je je kozijnen niet hoeft aan te passen wanneer je nu enkelglas in je woning hebt. De kosten van het dubbelglas zijn wel hoger, maar de overige kosten zijn er niet of nauwelijks.

Pas je in jouw situatie gelaagd dubbelglas toe? Dan vallen de kosten ook hoger uit dan bij de ongelaagde variant.

De kosten van dubbelglas vallen hoger uit wanneer we toeslagen moeten toepassen in verband met de grootte van de maximale productiemaatvoeringen. We kunnen alle maten produceren, maar deze grote maten hebben zeker invloed op de prijs van het dubbelglas. Ook modellen zorgen ervoor dat de kosten van dubbelglas hoger worden.

Voordelen dubbelglas

De aanschaf van dubbelglas brengt een investering met zich mee. Op termijn ben je echter minder kwijt aan stookkosten dan wanneer je enkelglas hebt. De kosten van dubbelglas verdien je in een aantal jaren terug. Natuurlijk scheelt het per woning en verbruik hoeveel je zult besparen. Ook zul je meer wooncomfort ervaren. Ben je gewend aan het comfort van dubbelglas? Dan zul je voelen hoe prettig het is om te verblijven in een ruimte met een hoog comfortniveau.

Wij maken jouw maatwerkofferte

Wij kunnen ons voorstellen dat je geen expert bent in dubbelglas. Gelukkig zijn wij dat wel. Sinds 2004 zijn wij actief op de markt van dubbelglas. Alle kennis is aanwezig om je zo goed mogelijk te adviseren over jouw maatwerkoplossing. Heb je de maten al paraat en kunnen we je helpen door de prijs van dubbelglas in een offerte uit te werken? Of heb je liever dat wij komen inmeten en op basis daarvan een offerte voor je opmaken? Laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Uiteraard leveren wij het isolatieglas niet alleen, maar plaatsen we het ook zeer vakkundig.

Evers & Evers Glas staat voor kwaliteitsglas voor een prima prijs. Ook staan wij voor 10 jaar fabrieksgarantie op het isolatieglas. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Geen probleem. Neem dan vrijblijvend contact met ons. Wij helpen je graag.

Neem contact op

Actuele berichten

Bouw en Infra Inclusief Award: initiatieven van Evers & Evers Glas en ERA Contour winnen
Bouw en Infra Inclusief Award: initiatieven van Evers & Evers...

Op 11 april zijn de winnaars van de allereerste Bouw en Infra Inclusief Award bekendgemaakt in The Colour Kitchen in [...]

Lees meer
Evers & Evers glas finalist voor de bouw en infra inclusief award
Evers & Evers glas finalist voor de bouw en infra...

Wij zijn zo trots! https://www.youtube.com/watch?v=D0UsKrFIJhY Evers & Evers glas is finalist voor de bouw en infra inclusief award. En in [...]

Lees meer
“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”
“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”

Volgens Suzanne verdient iedereen een werkplek. "Hoe lang of kort je gebruiksaanwijzing ook is." Daarom besloot ze voor Evers & [...]

Lees meer
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?

Condens kan op de binnen- als de buitenkant van het raam optreden, afhankelijk van de verschillende omstandigheden. Hieronder volgen de [...]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
FINEO glas