ISOLATIEGLAS

Eén van de Evers & Evers Glas levert alle soorten isolatieglas. Het standaard isolatieglas en HR+ en HR++ kan geleverd worden in onze 24 uurs service.

In de huidige tijd moeten we met name aan de warmte-isolatie steeds hogere eisen stellen. Dankzij nieuwe technologieën kunnen steeds betere soorten isolatieglas ontwikkeld worden.

Evers & Evers Glas biedt daarnaast een compleet productpalet van inbraakwerende beglazingen voor de benodigde en gewenste veiligheid voor particulieren en voor het publieke domein. Verkeersveiligheid, d.w.z. de bescherming van personen tegen letsel, en inbraakbeveiliging zijn de twee belangrijkste toepassingsgebieden voor veiligheidsglas.

Moderne woonarchitectuur betekent rekening houden met een goede warmte-isolatie voor het omhullend oppervlak maar ook met grote, goed geïsoleerde glasvlakken die veel licht binnenlaten en weinig energie naar buiten.

Lawaai stoort en maakt mensen ziek. Maar wie in een lawaaiige omgeving woont, hoeft zich toch niet in te kapselen. Modern geluidisolatieglas werkt als een muur tegen het geluid – en geeft rust terug.