Over ons

Evers & Evers Glas is sinds 2004 uw specialist op het gebied van glas. Vanwege onze groei zijn wij verhuisd naar de Zuiddijk 26 in Helmond. Evers & Evers Glas legt zich toe op het isolatieglas, figuurglas, glas in lood, enkel glas, gelaagd, veiligheidsglas en artikelen t.b.v. het plaatsen van glas. Evers & Evers Interieurglas houdt zich bezig met het vervaardigen, bewerken en leveren van hoogwaardig interieurglas. Wij produceren en monteren bijvoorbeeld glazen wanden,  glazen deuren, achterwanden van keukens en glazen balustrades.

Wij hebben veel glas op voorraad en leveren het glas op uw locatie. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, we werken alleen met topproducten. Voor bijzondere toepassingen zijn wij uw adviseur. 26 Jaar ervaring in de glaswereld zorgt ervoor dat wij geen uitdaging uit de weg gaan.

“Afspraak is afspraak” is ons motto!

Onze klanten zijn gevestigd in heel Nederland, met het zwaartepunt op Zuid Nederland. Wij werken samen met interieurbouwers, architecten, glaszetters, bouwbedrijven, schildersbedrijven, keukenspecialisten en particulieren. Onze werkplaats is volledig uitgerust zodat wij alle bewerkingen zelf kunnen uitvoeren. Wij zijn u graag van dienst!

Waarom kiest u voor ons?

Onze lat ligt hoog. Alleen het beste is goed genoeg. Onze vak-en produktkennis is zeer uitgebreid, we hebben 26 jaar ervaring. Onze connecties reiken ver en informeren ons over belangrijke ontwikkelingen. Uw wensen en de wensen van uw klant staan voorop, wij gebruiken onze flexibiliteit om u van dienst te kunnen zijn. Wij werken alleen met hoogwaardige producten en zijn gedreven en servicegericht. ”Afspraak is afspraak”

Wie zijn wij?

Marcel Evers
Marcel is sinds zijn 15e
werkzaam in de glasindustrie..
Lees verder

Suzanne Evers
Suzanne is sinds 2011 werkzaam
bij Evers & Evers..
Lees verder

Kennis

“KENNIS HEEFT MACHT
VANDAAG. HET BEPAALT DE
TOEGANG TOT KANSEN EN
VOORUITGANG”

- P.F. DRUCKER

Passie

“LOL MAKEN ZONDER
VREUGDE IS ALS WERKEN
ZONDER PASSIE”

service

“JE BENT WAT JE DOET, NIET
WAT JE ZEGT DAT JE ZULT
DOEN”

– C.G. JUNG