Over ons

Evers & Evers Glas is sinds 2004 dé specialist op het gebied van glas. Marcel Evers werkte tot 2004 bij Glasindustrie Ben Evers te Schijndel, waar hij in 2001 aandeelhouder is geworden. In 2004 besloot Marcel BRAM Glas uit Helmond over te nemen. Het bedrijf ontwikkelde zich onder zijn leiding van een 100% glas in lood bedrijf naar een bedrijf wat alles kan en doet op het gebied van glas. In 2012 groeide het bedrijf dusdanig, dat een verhuizing in april 2013 naar de Zuiddijk 26 in Helmond nodig was. Tegelijkertijd is BRAM Glas omgedoopt naar Evers & Evers Glas en Interieurglas. Met recht van glashandel tot glasspecialist.

Evers & Evers Glas legt zich toe op het isolatieglas, figuurglas, glas in lood, enkel glas, gelaagd, veiligheidsglas en artikelen ten behoeve van het plaatsen van glas. Evers & Evers Interieurglas houdt zich bezig met het vervaardigen, bewerken en leveren van hoogwaardig interieurglas. Wij produceren en monteren bijvoorbeeld glazen wanden,  glazen deuren, achterwanden van keukens en glazen balustrades.

“Afspraak is afspraak” is ons motto!

Wij hebben veel glas op voorraad en leveren het glas op jouw locatie. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, we werken alleen met topproducten. Voor bijzondere toepassingen zijn wij jouw adviseur. Meer dan 30 jaar ervaring in de glaswereld zorgt ervoor dat wij geen uitdaging uit de weg gaan.

Onze klanten zijn gevestigd in heel Nederland, met het zwaartepunt op Zuid Nederland. Wij werken samen met interieurbouwers, architecten, glaszetters, bouwbedrijven, schildersbedrijven, keukenspecialisten en particulieren. Onze werkplaats is volledig uitgerust zodat wij alle bewerkingen zelf kunnen uitvoeren. Wij zijn je graag van dienst!

Marcel Evers

Marcel Evers

Eigenaar / Manager operations
marcel@teamevers.nl

Marcel is opgegroeid in het glas. Toen hij 5 jaar was, liep hij al rond in de glasfabriek van zijn vader. In 2001 heeft hij Glasindustrie Ben Evers overgenomen van zijn vader. In 2004 is hij gestart met Evers & Evers glas. Marcel weet álles van glas en doet er alles voor om zijn klanten tevreden te houden.

Suzanne Evers

Suzanne Evers

Eigenaar / Sales
suzanne@teamevers.nl

Suzanne heeft P & O gestudeerd en heeft daarna 17 jaar als sales in de IT wereld gewerkt. Sinds 2012 is zij betrokken bij Evers & Evers glas en houdt zij contact met de klanten. Daarnaast zorgt zij dat alle overige interne zaken op orde zijn.

Wat klanten vinden van glashandel Evers & Evers

De klanten van onze glashandel/glasbedrijf in Helmond zijn gevestigd in heel Nederland, met het zwaartepunt in Zuid-Nederland. Wij werken samen met interieurbouwers, sanitairzaken, architecten, glaszetters, bouwbedrijven, schildersbedrijven, keukenspecialisten en particulieren. We vinden het een grote uitdaging om mooie projecten op te leveren en al onze klanten tevreden te houden.

Onze gevleugelde uitspraak: “Helemaal goed is nog niet goed genoeg!”

Evers en Evers heeft topwerk afgeleverd bij ons. Ze hebben 64 nieuwe FINEO ramen in ons huis geplaatst. Echt heel erg mooi en wat een fantastisch glas. We hebben heel prettig samengewerkt en geschakeld. Suzanne en Marcel denken goed mee en zijn flexibel. De monteurs zijn gezellige jongens om in en rond je huis te hebben. Een hele grote aanrader. Bedankt Evers & Evers. Wij zijn meer dan blij! 👍 👍

Wij hebben Evers & Evers ingeschakeld voor het leveren en plaatsen van vijf glazen deuren. Wij zijn tevreden: goed meedenken, ideeën en oplossingen aangedragen en met zorg en precisie geplaatst.

Nieuwe ramen laten plaatsen door Evers & Evers op begane grond en eerste verdieping. We zijn zeer te spreken over de kwaliteit en vakmanschap. Waar ik erg tegenop zag hadden zij het zo voor elkaar. Keurige vaklui over de vloer die snel en nauwkeurig werken.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews