Wat klanten vinden van glashandel Evers & Evers

De klanten van onze glashandel/glasbedrijf in Helmond zijn gevestigd in heel Nederland, met het zwaartepunt in Zuid-Nederland. Wij werken samen met interieurbouwers, sanitairzaken, architecten, glaszetters, bouwbedrijven, schildersbedrijven, keukenspecialisten en particulieren. We vinden het een grote uitdaging om mooie projecten op te leveren en al onze klanten tevreden te houden.

Onze gevleugelde uitspraak: “Helemaal goed is nog niet goed genoeg!”

Wij zijn door Evers & Evers prima geholpen bij het glas in onze nieuwe badkamer. Afspraak is daar afspraak, prijsniveau is prima, producten zijn top. We twijfelden aanvankelijk om zelf te monteren maar zijn blij dat Evers & Evers dit voor ons gedaan heeft. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets moois van glas.

Wij hebben Evers & Evers ingeschakeld voor het leveren en plaatsen van vijf glazen deuren. Wij zijn tevreden: goed meedenken, ideeën en oplossingen aangedragen en met zorg en precisie geplaatst.

Swartjes Interieurbouw

Evers & Evers is al jaren onze glaspartner, voor kleine en grote interieurprojecten. Een project waar we tevreden op terugkijken: de bouw van ruim 400 hotelkamers in 4 Fitland-hotels. Evers & Evers heeft alle kamers voorzien van hoogwaardige douche- en schuifwanden. Alles werd volgens afspraak geleverd en het resultaat is perfect.

Gurgen Aslanjan

Vooropgesteld zijn wij super trots op het eindresultaat waarop wij veel complimenten ontvangen van onze klanten. Communicatie, uitvoering en kwaliteit van zowel plaatsing als afwerking is van hoog niveau. Een duidelijk plan van aanpak en snelle service waar we zeer tevreden mee zijn!

Tosj Houtmaatwerk BV

Op Suzanne’s LinkedIn zag ik regelmatig diverse projecten voorbij komen met mooie glazen wanden en deuren. Wij zijn met Evers & Evers in overleg gegaan over de uitvoering van het project Greswaren te Reuver. Evers & Evers heeft naar volle tevredenheid diverse glazen wanden en deuren voor ons geleverd en geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het advies en de realisatie van dit project. Vakwerk.

Fleets BV

Mijn ervaringen met Evers & Evers zijn heel positief. Ze zijn snel, denken mee, nemen de tijd en de uitvoering is zeer professioneel. Met het resultaat ben ik dan ook zeer tevreden, dit had ik al jaren eerder moeten doen. Door de glazen wand en het schuifsysteem heb ik nu een super multifunctionele tuinkamer.

Gootjes Schilderwerken

Ik ben zeer tevreden over jullie dienstverlening. Ik geef een 9.5. Vragen en offerteaanvragen worden snel beantwoord, levering gebeurt volgens afspraak en daarnaast hebben we niets aan te merken op de kwaliteit van de producten. En dat zegt een hoop, want wij zijn echt een stel perfectionisten. Ook het meedenken door jullie wordt door ons erg gewaardeerd.

Bij dit bedrijf heb ik mijn glas besteld voor het afdekken van de achterwand in de keuken. Hun kleuradvies heeft perfect uitgepakt, ziet er geweldig uit en het werd supersnel geleverd. Kan niet anders dan een 9 geven voor service, levertijd, kwaliteit en nazorg!

Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 8 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 8 reviews