Wat klanten vinden van glashandel Evers & Evers

De klanten van onze glashandel/glasbedrijf in Helmond zijn gevestigd in heel Nederland, met het zwaartepunt in Zuid-Nederland. Wij werken samen met interieurbouwers, sanitairzaken, architecten, glaszetters, bouwbedrijven, schildersbedrijven, keukenspecialisten en particulieren. We vinden het een grote uitdaging om mooie projecten op te leveren en al onze klanten tevreden te houden.

Onze gevleugelde uitspraak: “Helemaal goed is nog niet goed genoeg!”

Evers en Evers heeft topwerk afgeleverd bij ons. Ze hebben 64 nieuwe FINEO ramen in ons huis geplaatst. Echt heel erg mooi en wat een fantastisch glas. We hebben heel prettig samengewerkt en geschakeld. Suzanne en Marcel denken goed mee en zijn flexibel. De monteurs zijn gezellige jongens om in en rond je huis te hebben. Een hele grote aanrader. Bedankt Evers & Evers. Wij zijn meer dan blij! 👍 👍

Op zoek naar vakmannen én -vrouwen? Bij Team Evers ben je op het juiste adres! Enige tijd geleden een douchedeur laten plaatsen en we zijn nog altijd meer dan tevreden. Nét dat stapje extra dat ze zetten, meedenken met de (on)mogelijkheden en áltijd met een glimlach 🙂 Waar vind je dat tegenwoordig nog?

Wij hebben op meerder locaties in NL bij onze bedrijven zaken gedaan met EVERS & EVERS en zijn elke keer weer super tevreden over kwaliteit en netheid van het product en het personeel. Deze samenwerking zullen wij zeker voortzetten. Topbedrijf, ga zo door !

Nieuwe ramen laten plaatsen door Evers & Evers op begane grond en eerste verdieping. We zijn zeer te spreken over de kwaliteit en vakmanschap. Waar ik erg tegenop zag hadden zij het zo voor elkaar. Keurige vaklui over de vloer die snel en nauwkeurig werken.

Wij zijn door Evers & Evers prima geholpen bij het glas in onze nieuwe badkamer. Afspraak is daar afspraak, prijsniveau is prima, producten zijn top. We twijfelden aanvankelijk om zelf te monteren maar zijn blij dat Evers & Evers dit voor ons gedaan heeft. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets moois van glas.

Wij hebben Evers & Evers ingeschakeld voor het leveren en plaatsen van vijf glazen deuren. Wij zijn tevreden: goed meedenken, ideeën en oplossingen aangedragen en met zorg en precisie geplaatst.

Swartjes Interieurbouw

Evers & Evers is al jaren onze glaspartner, voor kleine en grote interieurprojecten. Een project waar we tevreden op terugkijken: de bouw van ruim 400 hotelkamers in 4 Fitland-hotels. Evers & Evers heeft alle kamers voorzien van hoogwaardige douche- en schuifwanden. Alles werd volgens afspraak geleverd en het resultaat is perfect.

Gurgen Aslanjan

Vooropgesteld zijn wij super trots op het eindresultaat waarop wij veel complimenten ontvangen van onze klanten. Communicatie, uitvoering en kwaliteit van zowel plaatsing als afwerking is van hoog niveau. Een duidelijk plan van aanpak en snelle service waar we zeer tevreden mee zijn!

Tosj Houtmaatwerk BV

Op Suzanne’s LinkedIn zag ik regelmatig diverse projecten voorbij komen met mooie glazen wanden en deuren. Wij zijn met Evers & Evers in overleg gegaan over de uitvoering van het project Greswaren te Reuver. Evers & Evers heeft naar volle tevredenheid diverse glazen wanden en deuren voor ons geleverd en geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het advies en de realisatie van dit project. Vakwerk.

Fleets BV

Mijn ervaringen met Evers & Evers zijn heel positief. Ze zijn snel, denken mee, nemen de tijd en de uitvoering is zeer professioneel. Met het resultaat ben ik dan ook zeer tevreden, dit had ik al jaren eerder moeten doen. Door de glazen wand en het schuifsysteem heb ik nu een super multifunctionele tuinkamer.

Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
FINEO glas