Wat klanten vinden van glashandel Evers & Evers

De klanten van onze glashandel/glasbedrijf in Helmond zijn gevestigd in heel Nederland, met het zwaartepunt in Zuid-Nederland. Wij werken samen met interieurbouwers, sanitairzaken, architecten, glaszetters, bouwbedrijven, schildersbedrijven, keukenspecialisten en particulieren. We vinden het een grote uitdaging om mooie projecten op te leveren en al onze klanten tevreden te houden.

Onze gevleugelde uitspraak: “Helemaal goed is nog niet goed genoeg!”

Fleets BV

Mijn ervaringen met Evers & Evers zijn heel positief. Ze zijn snel, denken mee, nemen de tijd en de uitvoering is zeer professioneel. Met het resultaat ben ik dan ook zeer tevreden, dit had ik al jaren eerder moeten doen. Door de glazen wand en het schuifsysteem heb ik nu een super multifunctionele tuinkamer.

Gootjes Schilderwerken

Ik ben zeer tevreden over jullie dienstverlening. Ik geef een 9.5. Vragen en offerteaanvragen worden snel beantwoord, levering gebeurt volgens afspraak en daarnaast hebben we niets aan te merken op de kwaliteit van de producten. En dat zegt een hoop, want wij zijn echt een stel perfectionisten. Ook het meedenken door jullie wordt door ons erg gewaardeerd.

Bij dit bedrijf heb ik mijn glas besteld voor het afdekken van de achterwand in de keuken. Hun kleuradvies heeft perfect uitgepakt, ziet er geweldig uit en het werd supersnel geleverd. Kan niet anders dan een 9 geven voor service, levertijd, kwaliteit en nazorg!