FINEO-glas

FINEO-glas is veel méér dan glastechnologie. Het is puur wooncomfort. Want deze baanbrekende vacuüm isolerende beglazing zet niet alleen verbluffende energieprestaties neer. Het combineert ook uitzonderlijk hoge thermische isolatie met een indrukwekkende geluidsdemping én een ongeziene duurzaamheid. Hierdoor overtreft FINEO-glas makkelijk de prestaties en de levensduur van gewoon isolatieglas.

Dun, vacuüm isolatieglas

Het dunne vacuüm isolatieglas zorgt bovendien voor een elegante, slanke look. Hierdoor worden zonlicht en zonne-energie maximaal benut.
FINEO-glas isoleert net zo goed als drievoudig glas of triple glas maar is lichter en dunner. Dus de plaatsing is veel minder arbeidsintensief dan het vervangen van de volledige raamkozijnen. Dit maakt van FINEO-glas vaak de voordeligste oplossing bij renovatie- en restauratieprojecten. Daarnaast is het vervangen van het glas van beschermde monumenten in vele gevallen niet toegestaan. Met FINEO-glas kan je de authentieke uitstraling behouden en tegelijkertijd het warmtecomfort naar een hedendaags niveau tillen.

FINEO-glas is bovendien een duurzame investering, want dit vacuüm isolatielaag is 100% recyclebaar. En het vacuüm isolatieglas heeft ook een zeer lange levensduur zónder prestatieverlies. Dus de bouwschil behoudt haar optimale comfort gedurende tientallen jaren.

FINEO-glas zorgt voor een sterk verminderde condensvorming aan de binnenzijde van het glas, waardoor je de levensduur van de raamkozijnen aanzienlijk verlengt.

Meer informatie over FINEO-glas?

Laat je informeren over de subsidies die je kan ontvangen bij renovatie of verduurzaming van je woning. Zowel overheden als energieleveranciers hebben hiervoor regelingen en kunnen je hierbij technisch advies verlenen. In Nederland voldoet FINEO-glas volledig aan de subsidie-eisen dankzij de zogenaamde Gecontroleerde Kwaliteitsverklaring.

Kortom, FINEO-glas is vacuüm isolerende beglazing waar je eindeloos veel van terugkrijgt. Jaar in, jaar uit. FINEO-glas wordt gemonteerd door Evers & Evers glas. Heb je vragen? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

Actueel

Al het moois ontstaat tussen glas en gerinkel
Al het moois ontstaat tussen glas en gerinkel

Evers & Evers Glas: er is geen houden meer aan ‘Ik ben geen verkoper die mensen iets door de strot [...]

Lees meer
Wat bespaar je door enkel glas te vervangen door dubbel glas?
Wat bespaar je door enkel glas te vervangen door dubbel...

De gasprijzen gaan door het dak. Jij overweegt om jouw enkel glas te vervangen door dubbel glas. Natuurlijk bespaar je [...]

Lees meer
Evers & Evers Glas breidt uit!
Evers & Evers Glas breidt uit!

Door het aankopen van het pand van de buren verdubbelen wij onze bedrijfsoppervlakte. Benieuwd naar onze beweegredenen? Glas in Beeld [...]

Lees meer
***VACATURES***
***VACATURES***

Evers & Evers glas blijft groeien. Daarom zoeken wij wederom uitbreiding van ons team. Wil jij lid worden van #TEAMEVERS [...]

Lees meer
Lees al het nieuws

Veelgestelde vragen

Standaardglas heeft als eigenschap dat je jezelf er lelijk aan kunt verwonden. Als dit glas kapotgaat, ontstaan er zeer gevaarlijke grote scherven. Om dit te voorkomen, is er veiligheidsglas ontwikkeld. Dit wordt ook wel letselwerende beglazing genoemd. De eigenschappen waar veiligheidsglas aan moet voldoen, zijn vastgelegd in de NEN 3569-norm.


Lees meer

Dubbelglas komt voor in vele varianten. Eén daarvan is zonwerend of warmtewerend glas. Zonwerend glas is voorzien van een zonwerende coating. Dankzij deze coating blijft de warmte in de zomer beter buiten. In de winter houdt de coating de warmte juist binnen in huis.


Lees meer

Onze woningen worden met de jaren beter geïsoleerd. Dat heeft enorm veel voordelen. Helaas betekent dit ook dat de ruimtes minder goed worden geventileerd. Het resultaat hiervan is een hoge luchtvochtigheid. Ook zorgt een slechte ventilatie voor een minder schone lucht. Dit is zorgelijk, want een schone lucht is erg belangrijk voor de gezondheid. Dit probleem ga je tegen door een ventilatierooster in je raam te plaatsen.


Lees meer

Glas zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect in jouw huis. Elke glassoort heeft zijn eigen isolerende waarde. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk licht in ons huis. We willen de kou echter ook graag buiten huis houden. Daarom is het glas de laatste tientallen jaren sterk doorontwikkeld, waardoor de isolatiewaarde steeds hoger werd en het woongenot werd vergroot.


Lees meer

Glas in lood ramen brengen ook nadelen met zich mee. De isolatiewaarde ervan is niet te vergelijken met het HR++ en HR+++ glas van tegenwoordig. Glas in lood isoleert nog minder dan gewoon enkel glas, dat ligt aan de loodstrips die ertussen zijn gezet. Ons wordt vaak de vraag gesteld of we bestaand glas in lood kunnen isoleren. En daarvoor bieden we bij Evers & Evers inderdaad de juiste oplossingen.


Lees meer
Lees al onze FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews