FINEO-glas

FINEO-glas is veel méér dan glastechnologie. Het is puur wooncomfort. Want deze baanbrekende vacuüm isolerende beglazing zet niet alleen verbluffende energieprestaties neer. Het combineert ook uitzonderlijk hoge thermische isolatie met een indrukwekkende geluidsdemping én een ongeziene duurzaamheid. Hierdoor overtreft FINEO-glas makkelijk de prestaties en de levensduur van gewoon isolatieglas.

Dun, vacuüm isolatieglas

Het dunne vacuüm isolatieglas zorgt bovendien voor een elegante, slanke look. Hierdoor worden zonlicht en zonne-energie maximaal benut.
FINEO-glas isoleert net zo goed als drievoudig glas of triple glas maar is lichter en dunner. Dus de plaatsing is veel minder arbeidsintensief dan het vervangen van de volledige raamkozijnen. Dit maakt van FINEO-glas vaak de voordeligste oplossing bij renovatie- en restauratieprojecten. Daarnaast is het vervangen van het glas van beschermde monumenten in vele gevallen niet toegestaan. Met FINEO-glas kan je de authentieke uitstraling behouden en tegelijkertijd het warmtecomfort naar een hedendaags niveau tillen.

FINEO-glas is bovendien een duurzame investering, want dit vacuüm isolatielaag is 100% recyclebaar. En het vacuüm isolatieglas heeft ook een zeer lange levensduur zónder prestatieverlies. Dus de bouwschil behoudt haar optimale comfort gedurende tientallen jaren.

FINEO-glas zorgt voor een sterk verminderde condensvorming aan de binnenzijde van het glas, waardoor je de levensduur van de raamkozijnen aanzienlijk verlengt.

Meer informatie over FINEO-glas?

Laat je informeren over de subsidies die je kan ontvangen bij renovatie of verduurzaming van je woning. Zowel overheden als energieleveranciers hebben hiervoor regelingen en kunnen je hierbij technisch advies verlenen. In Nederland voldoet FINEO-glas volledig aan de subsidie-eisen dankzij de zogenaamde Gecontroleerde Kwaliteitsverklaring.

Kortom, FINEO-glas is vacuüm isolerende beglazing waar je eindeloos veel van terugkrijgt. Jaar in, jaar uit. FINEO-glas wordt gemonteerd door Evers & Evers glas. Heb je vragen? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

Actueel

Een mooi artikel in de Art of Living
Een mooi artikel in de Art of Living

Evers & Evers Glas en Interieurglas staat met een mooi artikel in de Art of Living. Benieuwd naar het artikel? [...]

Lees meer
Met een artikel op Onzebranche.nl
Met een artikel op Onzebranche.nl

Evers & Evers Glas en Interieurglas staat met een mooi artikel op Onzebranche.nl. In dit artikel wordt dieper ingegaan op [...]

Lees meer
Glaswanden: groeiend Evers & Evers exclusief dealer Cover
Glaswanden: groeiend Evers & Evers exclusief dealer Cover

6 oktober 2020 Evers & Evers Glas en Interieurglas is exclusief dealer voor Nederland geworden van Cover, Fins producent van draai- [...]

Lees meer
Isolatie van je bestaande ramen: zo doe je dat!
Isolatie van je bestaande ramen: zo doe je dat!

Wil je jouw ramen gaan isoleren? Goede isolatie zorgt voor een grote besparing. De kou blijft buiten en je kan [...]

Lees meer
Lees al het nieuws

Veelgestelde vragen

Glas zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect in jouw huis. Elke glassoort heeft zijn eigen isolerende waarde. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk licht in ons huis. We willen de kou echter ook graag buiten huis houden. Daarom is het glas de laatste tientallen jaren sterk doorontwikkeld, waardoor de isolatiewaarde steeds hoger werd en het woongenot werd vergroot.


Lees meer

Glas in lood ramen brengen ook nadelen met zich mee. De isolatiewaarde ervan is niet te vergelijken met het HR++ en HR+++ glas van tegenwoordig. Glas in lood isoleert nog minder dan gewoon enkel glas, dat ligt aan de loodstrips die ertussen zijn gezet. Ons wordt vaak de vraag gesteld of we bestaand glas in lood kunnen isoleren. En daarvoor bieden we bij Evers & Evers inderdaad de juiste oplossingen.


Lees meer

Wil je graag besparen door middel van isolatie? Denk dan ook eens aan het isoleren van je enkel glas. Een goede isolatie zorgt voor een enorme besparing. In de winter houd je de kou beter buiten en in de zomer zorg je er juist voor dat de warmte buiten blijft.


Lees meer
Lees al onze FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 8 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 8 reviews