HR+

Dubbel glas bestaat al een geruime tijd. Steeds sneller volgen de ontwikkelingen zich op. Het glas wordt steeds weer opnieuw verbeterd. Dit kan komen door een coating of andere eigenschappen die blijven verbeteren. HR+ glas, wat is het nou precies? HR+ is dubbel glas dat bestaat uit twee glaspanelen met daartussen een spouw van 9 tot 12 millimeter. Deze spouw is gevuld met edelgas en om te zorgen dat de isolerende waarde nóg beter is, wordt één kant gecoat. Dat noemen we de HR+ coating.

HR+ glas met HR+ coating heeft een aantal voordelen. Het heeft een prima isolerende werking, waardoor je energiekosten lager zijn. Daarnaast is dit HR+ dubbel glas ook verkrijgbaar in een geluidswerende, brandwerende, letselwerende, inbraakwerende en zonwerende variant.

Stel je je woonkamer eens voor. Veel van de warmte gaat verloren door de ramen. Heb je HR+ glas, dan zorgt het edelgas en de coating ervoor dat dit warmteverlies veel minder wordt. Het is voor jou veel comfortabel om in de ruimte te verblijven. En je energiekosten dalen sowieso.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je HR+ glas uit te laten voeren in één- of tweezijdig gelaagd dubbel glas. Dit is een extra veilige toepassing van het HR+ glas.

De Isolatiewaarde U zit tussen 1,3 en 1,6. Omdat er gas zit tussen de twee panelen glas, isoleert het stukken beter dan standaard HR glas.

Isolatieglas HR+ door één van onze specialisten laten monteren?

Inmeten van je HR+ glas is een secuur werkje. Natuurlijk kunnen we je tips geven, maar we kunnen het ook voor je uitvoeren. Wanneer het glas is ingemeten, wordt jouw glas op maat voor je samengesteld.  Is je HR+ glas gereed? Dan monteren wij het graag voor je. Een team van specialisten staat voor je klaar om je deze montage uit handen te nemen. Vakkundig, precies en vlot, daar kan je van op aan.

Een offerte aanvragen voor HR+ glas?

Een offerte aanvragen is heel eenvoudig. Neem contact met ons op en wij spreken je wensen met je door. Indien je je enkel glas wil laten vervangen door HR+ glas bekijken we graag de huidige situatie. Zo kunnen we goed bepalen of jouw wensen haalbaar zijn. Wil je je enkel glas laten vervangen door HR++? We kunnen je adviseren over de mogelijkheden die er zijn in jouw specifieke geval.

Actueel

Glaswanden: groeiend Evers & Evers exclusief dealer Cover
Glaswanden: groeiend Evers & Evers exclusief dealer Cover

6 oktober 2020 Evers & Evers Glas en Interieurglas is exclusief dealer voor Nederland geworden van Cover, Fins producent van draai- [...]

Lees meer
Isolatie van je bestaande ramen: zo doe je dat!
Isolatie van je bestaande ramen: zo doe je dat!

Wil je jouw ramen gaan isoleren? Goede isolatie zorgt voor een grote besparing. De kou blijft buiten en je kan [...]

Lees meer
Isolerende raamfolie: wat is het en wat zijn de voor- en nadelen?
Isolerende raamfolie: wat is het en wat zijn de voor-...

Denk je eraan om isolerende raamfolie toe te passen op jouw ruiten? Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Zo bestaat er [...]

Lees meer
Lees al het nieuws

Veelgestelde vragen

Glas zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect in jouw huis. Elke glassoort heeft zijn eigen isolerende waarde. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk licht in ons huis. We willen de kou echter ook graag buiten huis houden. Daarom is het glas de laatste tientallen jaren sterk doorontwikkeld, waardoor de isolatiewaarde steeds hoger werd en het woongenot werd vergroot.


Lees meer

Glas in lood ramen brengen ook nadelen met zich mee. De isolatiewaarde ervan is niet te vergelijken met het HR++ en HR+++ glas van tegenwoordig. Glas in lood isoleert nog minder dan gewoon enkel glas, dat ligt aan de loodstrips die ertussen zijn gezet. Ons wordt vaak de vraag gesteld of we bestaand glas in lood kunnen isoleren. En daarvoor bieden we bij Evers & Evers inderdaad de juiste oplossingen.


Lees meer

Wil je graag besparen door middel van isolatie? Denk dan ook eens aan het isoleren van je enkel glas. Een goede isolatie zorgt voor een enorme besparing. In de winter houd je de kou beter buiten en in de zomer zorg je er juist voor dat de warmte buiten blijft.


Lees meer
Lees al onze FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 7 reviews