HR++

Dubbel glas bestaat al een langere tijd. De ontwikkelingen volgen zich steeds sneller op. Steeds opnieuw wordt het glas verbeterd. Dit kan komen door een coating of andere eigenschappen die blijven verbeteren. HR++ glas blijft ook steeds in ontwikkeling. Wat is het nou precies? HR++ is dubbel glas dat bestaat uit twee glaspanelen met daartussen een spouw. Deze spouw is gevuld met edelgas, meestal argon.  Om ervoor te zorgen dat de isolerende waarde nóg beter is, wordt één kant gecoat. HR++ staat voor Hoog Rendement.

HR++ glas heeft vele voordelen. Het heeft een zeer goede isolerende werking, daarom zullen je energiekosten lager zijn. Daarnaast is dit HR++ dubbel glas ook verkrijgbaar in een geluidswerende en zonwerende variant.

Stel je je woonkamer eens voor. De meeste warmte gaat verloren door de ramen. Pas je HR++ glas toe, dan zorgen het edelgas en de coating ervoor dat dit warmteverlies veel minder plaatsvindt. Het zal voor jou veel comfortabeler zijn om in de ruimte te verblijven. Vergelijk je dubbel glas HR++ met gewoon dubbel glas dan isoleert HR++ glas ongeveer tweeëneenhalf keer beter. Je energiekosten dalen dan ook enorm.

Het is ook mogelijk om je HR++ glas uit te laten voeren in één- of tweezijdig gelaagd dubbel glas. Dit is een extra veilige toepassing van het hoog rendementsglas.

De isolatiewaarde U is kleiner of gelijk aan 1,2 W/m2K.

Isolatieglas HR++ door onze specialisten laten monteren?

Inmeten van je HR++ glas blijft een secuur werk. Wij geven je graag tips maar nemen het ook graag voor je uit handen. Na het inmeten wordt het glas op maat voor je samengesteld. Daarna kunnen wij je isolatieglas HR++ natuurlijk ook voor je monteren. Onze specialisten voeren dit graag vakkundig voor je uit.

Wil je je enkel glas laten vervangen door HR++? Bespreek je plannen met ons. We kunnen je adviseren over de mogelijkheden die er zijn in jouw specifieke geval

HR++ glas bestellen en snel in huis? Bel ons!

Heb je nieuw isolatieglas HR++ nodig en ben je overtuigd van de voordelen van HR++ glas? Neem contact met ons op en wij spreken de mogelijkheden met je door. We brengen graag vrijblijvend een offerte voor je uit. We kunnen ons ook voorstellen dat je nog diverse vragen hebt over isolatie, ventilatie of bijvoorbeeld veiligheid. Roep onze hulp in, we zijn je graag van dienst.

Actueel

Bouw en Infra Inclusief Award: initiatieven van Evers & Evers Glas en ERA Contour winnen
Bouw en Infra Inclusief Award: initiatieven van Evers & Evers...

Op 11 april zijn de winnaars van de allereerste Bouw en Infra Inclusief Award bekendgemaakt in The Colour Kitchen in [...]

Lees meer
Evers & Evers glas finalist voor de bouw en infra inclusief award
Evers & Evers glas finalist voor de bouw en infra...

Wij zijn zo trots! https://www.youtube.com/watch?v=D0UsKrFIJhY Evers & Evers glas is finalist voor de bouw en infra inclusief award. En in [...]

Lees meer
“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”
“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”

Volgens Suzanne verdient iedereen een werkplek. "Hoe lang of kort je gebruiksaanwijzing ook is." Daarom besloot ze voor Evers & [...]

Lees meer
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?

Condens kan op de binnen- als de buitenkant van het raam optreden, afhankelijk van de verschillende omstandigheden. Hieronder volgen de [...]

Lees meer
Lees al het nieuws

Veelgestelde vragen

Standaardglas heeft als eigenschap dat je jezelf er lelijk aan kunt verwonden. Als dit glas kapotgaat, ontstaan er zeer gevaarlijke grote scherven. Om dit te voorkomen, is er veiligheidsglas ontwikkeld. Dit wordt ook wel letselwerende beglazing genoemd. De eigenschappen waar veiligheidsglas aan moet voldoen, zijn vastgelegd in de NEN 3569-norm.


Lees meer

Dubbelglas komt voor in vele varianten. Eén daarvan is zonwerend of warmtewerend glas. Zonwerend glas is voorzien van een zonwerende coating. Dankzij deze coating blijft de warmte in de zomer beter buiten. In de winter houdt de coating de warmte juist binnen in huis.


Lees meer

Onze woningen worden met de jaren beter geïsoleerd. Dat heeft enorm veel voordelen. Helaas betekent dit ook dat de ruimtes minder goed worden geventileerd. Het resultaat hiervan is een hoge luchtvochtigheid. Ook zorgt een slechte ventilatie voor een minder schone lucht. Dit is zorgelijk, want een schone lucht is erg belangrijk voor de gezondheid. Dit probleem ga je tegen door een ventilatierooster in je raam te plaatsen.


Lees meer

Glas zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect in jouw huis. Elke glassoort heeft zijn eigen isolerende waarde. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk licht in ons huis. We willen de kou echter ook graag buiten huis houden. Daarom is het glas de laatste tientallen jaren sterk doorontwikkeld, waardoor de isolatiewaarde steeds hoger werd en het woongenot werd vergroot.


Lees meer

Glas in lood ramen brengen ook nadelen met zich mee. De isolatiewaarde ervan is niet te vergelijken met het HR++ en HR+++ glas van tegenwoordig. Glas in lood isoleert nog minder dan gewoon enkel glas, dat ligt aan de loodstrips die ertussen zijn gezet. Ons wordt vaak de vraag gesteld of we bestaand glas in lood kunnen isoleren. En daarvoor bieden we bij Evers & Evers inderdaad de juiste oplossingen.


Lees meer
Lees al onze FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
FINEO glas