HR++

Dubbel glas bestaat al een langere tijd. De ontwikkelingen volgen zich steeds sneller op. Steeds opnieuw wordt het glas verbeterd. Dit kan komen door een coating of andere eigenschappen die blijven verbeteren. HR++ glas blijft ook steeds in ontwikkeling. Wat is het nou precies? HR++ is dubbel glas dat bestaat uit twee glaspanelen met daartussen een spouw. Deze spouw is gevuld met edelgas, meestal argon.  Om ervoor te zorgen dat de isolerende waarde nóg beter is, wordt één kant gecoat. HR++ staat voor Hoog Rendement.

HR++ glas heeft vele voordelen. Het heeft een zeer goede isolerende werking, daarom zullen je energiekosten lager zijn. Daarnaast is dit HR++ dubbel glas ook verkrijgbaar in een geluidswerende en zonwerende variant.

Stel je je woonkamer eens voor. De meeste warmte gaat verloren door de ramen. Pas je HR++ glas toe, dan zorgen het edelgas en de coating ervoor dat dit warmteverlies veel minder plaatsvindt. Het zal voor jou veel comfortabeler zijn om in de ruimte te verblijven. Vergelijk je dubbel glas HR++ met gewoon dubbel glas dan isoleert HR++ glas ongeveer tweeëneenhalf keer beter. Je energiekosten dalen dan ook enorm.

Het is ook mogelijk om je HR++ glas uit te laten voeren in één- of tweezijdig gelaagd dubbel glas. Dit is een extra veilige toepassing van het hoog rendementsglas.

De isolatiewaarde U is kleiner of gelijk aan 1,2 W/m2K.

Isolatieglas HR++ door onze specialisten laten monteren?

Inmeten van je HR++ glas blijft een secuur werk. Wij geven je graag tips maar nemen het ook graag voor je uit handen. Na het inmeten wordt het glas op maat voor je samengesteld. Daarna kunnen wij je isolatieglas HR++ natuurlijk ook voor je monteren. Onze specialisten voeren dit graag vakkundig voor je uit.

Wil je je enkel glas laten vervangen door HR++? Bespreek je plannen met ons. We kunnen je adviseren over de mogelijkheden die er zijn in jouw specifieke geval

HR++ glas bestellen en snel in huis? Bel ons!

Heb je nieuw isolatieglas HR++ nodig en ben je overtuigd van de voordelen van HR++ glas? Neem contact met ons op en wij spreken de mogelijkheden met je door. We brengen graag vrijblijvend een offerte voor je uit. We kunnen ons ook voorstellen dat je nog diverse vragen hebt over isolatie, ventilatie of bijvoorbeeld veiligheid. Roep onze hulp in, we zijn je graag van dienst.

Actueel

Glaswanden: groeiend Evers & Evers exclusief dealer Cover
Glaswanden: groeiend Evers & Evers exclusief dealer Cover

6 oktober 2020 Evers & Evers Glas en Interieurglas is exclusief dealer voor Nederland geworden van Cover, Fins producent van draai- [...]

Lees meer
Isolatie van je bestaande ramen: zo doe je dat!
Isolatie van je bestaande ramen: zo doe je dat!

Wil je jouw ramen gaan isoleren? Goede isolatie zorgt voor een grote besparing. De kou blijft buiten en je kan [...]

Lees meer
Isolerende raamfolie: wat is het en wat zijn de voor- en nadelen?
Isolerende raamfolie: wat is het en wat zijn de voor-...

Denk je eraan om isolerende raamfolie toe te passen op jouw ruiten? Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Zo bestaat er [...]

Lees meer
Lees al het nieuws

Veelgestelde vragen

Glas zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect in jouw huis. Elke glassoort heeft zijn eigen isolerende waarde. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk licht in ons huis. We willen de kou echter ook graag buiten huis houden. Daarom is het glas de laatste tientallen jaren sterk doorontwikkeld, waardoor de isolatiewaarde steeds hoger werd en het woongenot werd vergroot.


Lees meer

Glas in lood ramen brengen ook nadelen met zich mee. De isolatiewaarde ervan is niet te vergelijken met het HR++ en HR+++ glas van tegenwoordig. Glas in lood isoleert nog minder dan gewoon enkel glas, dat ligt aan de loodstrips die ertussen zijn gezet. Ons wordt vaak de vraag gesteld of we bestaand glas in lood kunnen isoleren. En daarvoor bieden we bij Evers & Evers inderdaad de juiste oplossingen.


Lees meer

Wil je graag besparen door middel van isolatie? Denk dan ook eens aan het isoleren van je enkel glas. Een goede isolatie zorgt voor een enorme besparing. In de winter houd je de kou beter buiten en in de zomer zorg je er juist voor dat de warmte buiten blijft.


Lees meer
Lees al onze FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 7 reviews