HR glas in het kort

Dubbel glas bestaat al een hele tijd. De ontwikkelingen volgen zich erg snel na elkaar op. Steeds opnieuw wordt het glas verbeterd.  Dit komt door de eventuele coating of het edelgas. Bij HR is deze coating en het edelgas echter niet aanwezig.

HR is dubbel glas dat is opgebouwd uit twee glaspanelen met daartussen een spouw .

Wat is HR glas nou eigenlijk?

De vraag “Wat is HR glas?” is eenvoudig te beantwoorden. HR glas staat voor glas met Hoog Rendement. Er worden twee panelen samengesteld met daartussen een spouw. Deze spouw is niet gevuld met edelgas en er zit geen coating op de panelen.

Snel goed HR glas nodig? Neem contact op, we helpen je graag!

Een offerte aanvragen is heel simpel. Bel ons en wij spreken je wensen met je door. Indien je je enkel glas wil laten vervangen door HR glas bekijken we graag de bestaande situatie. Zo kunnen we goed bepalen of jouw wensen realistisch zijn. Ben je op zoek naar HR glas voor in je gevel? Of zoek je geïsoleerd dakglas?

Heb je je keuze gemaakt? Dan meten we het HR glas graag voor je in. Dit is een zeer secuur werkje. Wanneer het glas is ingemeten, stellen we het voor je samen en staat jouw HR glas binnen enkele dagen voor je klaar. Natuurlijk kunnen wij het ook voor je monteren, geen enkel probleem.

Actueel

Glaswanden: groeiend Evers & Evers exclusief dealer Cover
Glaswanden: groeiend Evers & Evers exclusief dealer Cover

6 oktober 2020 Evers & Evers Glas en Interieurglas is exclusief dealer voor Nederland geworden van Cover, Fins producent van draai- [...]

Lees meer
Isolatie van je bestaande ramen: zo doe je dat!
Isolatie van je bestaande ramen: zo doe je dat!

Wil je jouw ramen gaan isoleren? Goede isolatie zorgt voor een grote besparing. De kou blijft buiten en je kan [...]

Lees meer
Isolerende raamfolie: wat is het en wat zijn de voor- en nadelen?
Isolerende raamfolie: wat is het en wat zijn de voor-...

Denk je eraan om isolerende raamfolie toe te passen op jouw ruiten? Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Zo bestaat er [...]

Lees meer
Lees al het nieuws

Veelgestelde vragen

Glas zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect in jouw huis. Elke glassoort heeft zijn eigen isolerende waarde. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk licht in ons huis. We willen de kou echter ook graag buiten huis houden. Daarom is het glas de laatste tientallen jaren sterk doorontwikkeld, waardoor de isolatiewaarde steeds hoger werd en het woongenot werd vergroot.


Lees meer

Glas in lood ramen brengen ook nadelen met zich mee. De isolatiewaarde ervan is niet te vergelijken met het HR++ en HR+++ glas van tegenwoordig. Glas in lood isoleert nog minder dan gewoon enkel glas, dat ligt aan de loodstrips die ertussen zijn gezet. Ons wordt vaak de vraag gesteld of we bestaand glas in lood kunnen isoleren. En daarvoor bieden we bij Evers & Evers inderdaad de juiste oplossingen.


Lees meer

Wil je graag besparen door middel van isolatie? Denk dan ook eens aan het isoleren van je enkel glas. Een goede isolatie zorgt voor een enorme besparing. In de winter houd je de kou beter buiten en in de zomer zorg je er juist voor dat de warmte buiten blijft.


Lees meer
Lees al onze FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 7 reviews