Lakglas

We kunnen jouw glas lakken in elke gewenste kleur. Pak de RAL waaier erbij en laat je fantasie de vrije loop! Gelakt glas brengt kleur in je huis of kantoor. Gebruik een whiteboard marker om je boodschappen op te schrijven of maak van je lakglazen paneel een groot planbord voor op kantoor.

Lakglas is ondoorzichtig, er zit een deklaag op. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes. We kunnen mat en helder glas lakken. Dat geeft beide een heel verschillend effect.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Je gelakte glas wordt toegepast als achterwand van een keuken, een tafelblad of bijvoorbeeld het aanrecht van je keuken. Ben je op zoek naar een gelakte keukenachterwand? Wij maken deze op maat, slijpen de randen mooi glanzend en zorgen voor uitsparingen voor de stopcontacten. Daarna wordt het glas gehard en gelakt, maatwerk!

Ons gelakt glas is ook óver jouw badkamer- of toilettegel toe te passen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Is je badkamertegel aan vervanging toe maar is de indeling van je badkamer nog precies naar wens? Wij meten je badkamer dan minutieus in en produceren grote glazen panelen die wij op kleur lakken. Deze panelen brengen wij dan óver jouw tegels aan. Strak, hygiënisch en zonder voegen! In één oogwenk een volledig nieuwe badkamer, zonder hak- en breekwerk.

Wij hebben een speciale hoge kwaliteit lakglas ontwikkeld: E-lak. Deze lak is zelfs in een metallic uitvoering te verkrijgen. Dat geeft een heel bijzonder effect. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Gelakt glas in alle kleuren!

Wij zijn specialist op het gebied van lakglas voor binnen en buiten. Het gelakt glas wat speciaal is geproduceerd voor buitentoepassingen is erg sterk, kan tegen UV straling, is veilig en bestand tegen warmte. Het is prachtig glanzend en heeft een luxe uitstraling. Daarnaast is het gemakkelijk te onderhouden.

Hoe pas je dit glas toe? Denk eens aan een winkelpui of een borstwering. Het is eenvoudig te bevestigen door middel van dubbelzijdige kleefband, siliconen- of tegellijm.

Onze glasspecialisten staan voor je klaar!

Ben je op zoek naar een moderne en schone wandbekleding voor je woning of kantoor? Wij verwelkomen je graag en spreken de mogelijkheden met je door. Jouw wensen komen uit met lakglas!

Actueel

Bouw en Infra Inclusief Award: initiatieven van Evers & Evers Glas en ERA Contour winnen
Bouw en Infra Inclusief Award: initiatieven van Evers & Evers...

Op 11 april zijn de winnaars van de allereerste Bouw en Infra Inclusief Award bekendgemaakt in The Colour Kitchen in [...]

Lees meer
Evers & Evers glas finalist voor de bouw en infra inclusief award
Evers & Evers glas finalist voor de bouw en infra...

Wij zijn zo trots! https://www.youtube.com/watch?v=D0UsKrFIJhY Evers & Evers glas is finalist voor de bouw en infra inclusief award. En in [...]

Lees meer
“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”
“Ik vind het mooi dat werknemers bij ons groeien!”

Volgens Suzanne verdient iedereen een werkplek. "Hoe lang of kort je gebruiksaanwijzing ook is." Daarom besloot ze voor Evers & [...]

Lees meer
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?
Condens op de binnen- of buitenkant van het raam?

Condens kan op de binnen- als de buitenkant van het raam optreden, afhankelijk van de verschillende omstandigheden. Hieronder volgen de [...]

Lees meer
Lees al het nieuws

Veelgestelde vragen

Standaardglas heeft als eigenschap dat je jezelf er lelijk aan kunt verwonden. Als dit glas kapotgaat, ontstaan er zeer gevaarlijke grote scherven. Om dit te voorkomen, is er veiligheidsglas ontwikkeld. Dit wordt ook wel letselwerende beglazing genoemd. De eigenschappen waar veiligheidsglas aan moet voldoen, zijn vastgelegd in de NEN 3569-norm.


Lees meer

Dubbelglas komt voor in vele varianten. Eén daarvan is zonwerend of warmtewerend glas. Zonwerend glas is voorzien van een zonwerende coating. Dankzij deze coating blijft de warmte in de zomer beter buiten. In de winter houdt de coating de warmte juist binnen in huis.


Lees meer

Onze woningen worden met de jaren beter geïsoleerd. Dat heeft enorm veel voordelen. Helaas betekent dit ook dat de ruimtes minder goed worden geventileerd. Het resultaat hiervan is een hoge luchtvochtigheid. Ook zorgt een slechte ventilatie voor een minder schone lucht. Dit is zorgelijk, want een schone lucht is erg belangrijk voor de gezondheid. Dit probleem ga je tegen door een ventilatierooster in je raam te plaatsen.


Lees meer

Glas zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect in jouw huis. Elke glassoort heeft zijn eigen isolerende waarde. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk licht in ons huis. We willen de kou echter ook graag buiten huis houden. Daarom is het glas de laatste tientallen jaren sterk doorontwikkeld, waardoor de isolatiewaarde steeds hoger werd en het woongenot werd vergroot.


Lees meer

Glas in lood ramen brengen ook nadelen met zich mee. De isolatiewaarde ervan is niet te vergelijken met het HR++ en HR+++ glas van tegenwoordig. Glas in lood isoleert nog minder dan gewoon enkel glas, dat ligt aan de loodstrips die ertussen zijn gezet. Ons wordt vaak de vraag gesteld of we bestaand glas in lood kunnen isoleren. En daarvoor bieden we bij Evers & Evers inderdaad de juiste oplossingen.


Lees meer
Lees al onze FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 12 reviews
FINEO glas