Lakglas

We kunnen jouw glas lakken in elke gewenste kleur. Pak de RAL waaier erbij en laat je fantasie de vrije loop! Gelakt glas brengt kleur in je huis of kantoor. Gebruik een whiteboard marker om je boodschappen op te schrijven of maak van je lakglazen paneel een groot planbord voor op kantoor.

Lakglas is ondoorzichtig, er zit een deklaag op. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes. We kunnen mat en helder glas lakken. Dat geeft beide een heel verschillend effect.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Je gelakte glas wordt toegepast als achterwand van een keuken, een tafelblad of bijvoorbeeld het aanrecht van je keuken. Ben je op zoek naar een gelakte keukenachterwand? Wij maken deze op maat, slijpen de randen mooi glanzend en zorgen voor uitsparingen voor de stopcontacten. Daarna wordt het glas gehard en gelakt, maatwerk!

Ons gelakt glas is ook óver jouw badkamer- of toilettegel toe te passen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Is je badkamertegel aan vervanging toe maar is de indeling van je badkamer nog precies naar wens? Wij meten je badkamer dan minutieus in en produceren grote glazen panelen die wij op kleur lakken. Deze panelen brengen wij dan óver jouw tegels aan. Strak, hygiënisch en zonder voegen! In één oogwenk een volledig nieuwe badkamer, zonder hak- en breekwerk.

Wij hebben een speciale hoge kwaliteit lakglas ontwikkeld: E-lak. Deze lak is zelfs in een metallic uitvoering te verkrijgen. Dat geeft een heel bijzonder effect. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Gelakt glas in alle kleuren!

Wij zijn specialist op het gebied van lakglas voor binnen en buiten. Het gelakt glas wat speciaal is geproduceerd voor buitentoepassingen is erg sterk, kan tegen UV straling, is veilig en bestand tegen warmte. Het is prachtig glanzend en heeft een luxe uitstraling. Daarnaast is het gemakkelijk te onderhouden.

Hoe pas je dit glas toe? Denk eens aan een winkelpui of een borstwering. Het is eenvoudig te bevestigen door middel van dubbelzijdige kleefband, siliconen- of tegellijm.

Onze glasspecialisten staan voor je klaar!

Ben je op zoek naar een moderne en schone wandbekleding voor je woning of kantoor? Wij verwelkomen je graag en spreken de mogelijkheden met je door. Jouw wensen komen uit met lakglas!

Actueel

Glaswanden: groeiend Evers & Evers exclusief dealer Cover
Glaswanden: groeiend Evers & Evers exclusief dealer Cover

6 oktober 2020 Evers & Evers Glas en Interieurglas is exclusief dealer voor Nederland geworden van Cover, Fins producent van draai- [...]

Lees meer
Isolatie van je bestaande ramen: zo doe je dat!
Isolatie van je bestaande ramen: zo doe je dat!

Wil je jouw ramen gaan isoleren? Goede isolatie zorgt voor een grote besparing. De kou blijft buiten en je kan [...]

Lees meer
Isolerende raamfolie: wat is het en wat zijn de voor- en nadelen?
Isolerende raamfolie: wat is het en wat zijn de voor-...

Denk je eraan om isolerende raamfolie toe te passen op jouw ruiten? Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Zo bestaat er [...]

Lees meer
Lees al het nieuws

Veelgestelde vragen

Glas zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect in jouw huis. Elke glassoort heeft zijn eigen isolerende waarde. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk licht in ons huis. We willen de kou echter ook graag buiten huis houden. Daarom is het glas de laatste tientallen jaren sterk doorontwikkeld, waardoor de isolatiewaarde steeds hoger werd en het woongenot werd vergroot.


Lees meer

Glas in lood ramen brengen ook nadelen met zich mee. De isolatiewaarde ervan is niet te vergelijken met het HR++ en HR+++ glas van tegenwoordig. Glas in lood isoleert nog minder dan gewoon enkel glas, dat ligt aan de loodstrips die ertussen zijn gezet. Ons wordt vaak de vraag gesteld of we bestaand glas in lood kunnen isoleren. En daarvoor bieden we bij Evers & Evers inderdaad de juiste oplossingen.


Lees meer

Wil je graag besparen door middel van isolatie? Denk dan ook eens aan het isoleren van je enkel glas. Een goede isolatie zorgt voor een enorme besparing. In de winter houd je de kou beter buiten en in de zomer zorg je er juist voor dat de warmte buiten blijft.


Lees meer
Lees al onze FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 7 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 7 reviews