BLOG

WAT JE ZAAIT ZAL JE OOK OOGSTEN!

Een boer ging erop uit om zijn land in te zaaien. Terwijl hij zaaide viel een deel van het zaad in steenachtige grond waar het niet veel aarde had. Het zaad kwam op, maar omdat het niet kon wortelen verwelkte het toen de zon opkwam. Nog een ander deel viel in de distels. De distels kwamen op en verstikten het zaad. Gelukkig viel een deel van het zaad in goede aarde en droeg het veel vrucht voor, soms wel 100 keer zoveel als het gestrooide zaad

Ook wij hebben, net als de boer, gezaaid. Jarenlang hebben wij ons hiermee bezig gehouden. Een lange adem heb je hiervoor nodig, veel vertrouwen en een overdosis aan passie. Wat geluk zou prachtig zijn, evenals goede economische omstandigheden.
De economische omstandigheden hebben ons de afgelopen jaren niet geholpen. De overige ingredienten hebben ons verder gebracht. Zelfs tot in ons nieuwe pand aan de Zuiddijk in Helmond.

Sinds onze verhuizing in mei jongstleden is het drukker en drukker geworden. Ook zijn de projecten soms anders of groter dan voorheen. Komt dit door ons nieuwe pand? Of komt het door de inspanningen die eraan vooraf zijn gegaan? De kip en het ei….zaaien en oogsten…We zijn er zeer content mee.
Elke week hebben we het genoegen nieuwe klanten te mogen verwelkomen. Onze klanten zijn nog steeds net zo divers als voorheen. De schilder vindt zijn weg naar de Zuiddijk, de interieurbouwer legt zijn vragen bij ons neer. We zijn trots op onze glazen balie bij Fitland in Helmond maar genieten ook wanneer het glas in lood zo mooi uitkomt in het woonhuis van de heer Pieters.
Het zaaien gaat door. We zijn trots op onze projecten. We zijn trots op onze klanten. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw offertes? Hier is alle vakkennis aanwezig, wij adviseren u graag.

Tot ziens!

Marcel & Suzanne Evers