Glashandel en glasmontage: Evers & Evers Glas

Evers & Evers Glas en Interieurglas is sinds 2004 dé specialist op het gebied van glas. Onze glashandel is gevestigd aan de Zuiddijk 26 in Helmond. Wij doen veel meer dan de glaszetter in een glashandel. Onze lat ligt hoog, alleen het beste is goed genoeg. Onder leiding van Marcel Evers ontwikkelde het bedrijf zich van een 100% glas in lood bedrijf naar een bedrijf dat alles kan én doet op het gebied van glas. Wij vervaardigen, bewerken, leveren en monteren hoogwaardig interieurglas. Wij produceren en monteren als glaszetter onder andere glazen wanden, glazen deuren, achterwanden van keukens en glazen balustrades.

Wij hebben als glashandel veel glas op voorraad en leveren het glas bij jou op locatie. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en we werken uitsluitend met topproducten. Voor bijzondere toepassingen zijn wij jouw adviseur. Ruim 30 jaar ervaring in de glaswereld zorgt ervoor dat wij geen uitdaging uit de weg gaan.

Wat voor soorten glas heeft Evers & Evers Glas?

Evers & Evers Glas en Interieurglas legt zich als glashandel en glaszetter toe op het isolatieglas, figuurglas, glas in lood, enkel glas, gelaagd glas, veiligheidsglas en producten ten behoeve van het glaszetten. Jouw wensen en de wensen van jouw klanten staan bij ons voorop. We gebruiken onze flexibiliteit om je van dienst te kunnen zijn. De werkplaats van ons glasbedrijf is volledig uitgerust, zodat wij alle bewerkingen zelf kunnen uitvoeren. Wil je glas op maat bestellen? Evers & Evers is je graag van dienst.

Ons motto: Afspraak is afspraak!

De projecten van Evers & Evers Glas

Alleen het beste is voor ons goed genoeg. De vak- en productkennis van onze glashandel is zeer uitgebreid, aangezien we ruim 30 jaar ervaring hebben. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van glas? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje bij onze projecten.

Wij presenteren jou met trots de door ons gerealiseerde projecten.

Wat klanten vinden van glashandel Evers & Evers

De klanten van onze glashandel/glasbedrijf in Helmond zijn gevestigd in heel Nederland, met het zwaartepunt in Zuid-Nederland. Wij werken samen met interieurbouwers, sanitairzaken, architecten, glaszetters, bouwbedrijven, schildersbedrijven, keukenspecialisten en particulieren. We vinden het een grote uitdaging om mooie projecten op te leveren en al onze klanten tevreden te houden.

Onze gevleugelde uitspraak: “Helemaal goed is nog niet goed genoeg!”

Fleets BV

Mijn ervaringen met Evers & Evers zijn heel positief. Ze zijn snel, denken mee, nemen de tijd en de uitvoering is zeer professioneel. Met het resultaat ben ik dan ook zeer tevreden, dit had ik al jaren eerder moeten doen. Door de glazen wand en het schuifsysteem heb ik nu een super multifunctionele tuinkamer.

Gurgen Aslanjan

Vooropgesteld zijn wij super trots op het eindresultaat waarop wij veel complimenten ontvangen van onze klanten. Communicatie, uitvoering en kwaliteit van zowel plaatsing als afwerking is van hoog niveau. Een duidelijk plan van aanpak en snelle service waar we zeer tevreden mee zijn!

Wij zijn door Evers & Evers prima geholpen bij het glas in onze nieuwe badkamer. Afspraak is daar afspraak, prijsniveau is prima, producten zijn top. We twijfelden aanvankelijk om zelf te monteren maar zijn blij dat Evers & Evers dit voor ons gedaan heeft. Wat ons betreft een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets moois van glas.

Actueel

Een mooi artikel in de Art of Living
Een mooi artikel in de Art of Living

Evers & Evers Glas en Interieurglas staat met een mooi artikel in de Art of Living. Benieuwd naar het artikel? [...]

Lees meer
Met een artikel op Onzebranche.nl
Met een artikel op Onzebranche.nl

Evers & Evers Glas en Interieurglas staat met een mooi artikel op Onzebranche.nl. In dit artikel wordt dieper ingegaan op [...]

Lees meer
Glaswanden: groeiend Evers & Evers exclusief dealer Cover
Glaswanden: groeiend Evers & Evers exclusief dealer Cover

6 oktober 2020 Evers & Evers Glas en Interieurglas is exclusief dealer voor Nederland geworden van Cover, Fins producent van draai- [...]

Lees meer
Isolatie van je bestaande ramen: zo doe je dat!
Isolatie van je bestaande ramen: zo doe je dat!

Wil je jouw ramen gaan isoleren? Goede isolatie zorgt voor een grote besparing. De kou blijft buiten en je kan [...]

Lees meer
Lees al het nieuws

Veelgestelde vragen

Glas zorgt voor veel licht en een ruimtelijk effect in jouw huis. Elke glassoort heeft zijn eigen isolerende waarde. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk licht in ons huis. We willen de kou echter ook graag buiten huis houden. Daarom is het glas de laatste tientallen jaren sterk doorontwikkeld, waardoor de isolatiewaarde steeds hoger werd en het woongenot werd vergroot.


Lees meer

Glas in lood ramen brengen ook nadelen met zich mee. De isolatiewaarde ervan is niet te vergelijken met het HR++ en HR+++ glas van tegenwoordig. Glas in lood isoleert nog minder dan gewoon enkel glas, dat ligt aan de loodstrips die ertussen zijn gezet. Ons wordt vaak de vraag gesteld of we bestaand glas in lood kunnen isoleren. En daarvoor bieden we bij Evers & Evers inderdaad de juiste oplossingen.


Lees meer

Wil je graag besparen door middel van isolatie? Denk dan ook eens aan het isoleren van je enkel glas. Een goede isolatie zorgt voor een enorme besparing. In de winter houd je de kou beter buiten en in de zomer zorg je er juist voor dat de warmte buiten blijft.


Lees meer
Lees al onze FAQ's
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 8 reviews
Wij scoren gemiddeld een 8,9 op basis van 8 reviews